UZA - Ontdek wat jou aantrekt in het UZA

Wat is het toch dat getalenteerde medewerkers zo aantrekt in het UZA? Misschien is het wel die eigen cultuur van wetenschappelijk onderzoek, innovatieve methoden en aandacht voor zorgkwaliteit. Ze zullen ook de extra opleidingen en de persoonlijke groeikansen wel interessant vinden, net als de warme sfeer onder enthousiaste collega’s.

Onze unieke HR-aanpak gaat alvast niet onopgemerkt voorbij: Voor het twaalfde jaar mag het UZA zich in een ‘Top Employer’ noemen! Het UZA biedt uitstekende arbeidsomstandigheden, koestert talent, ontwikkelt zich op alle niveaus van de organisatie en optimaliseert voortdurend het personeelsbeleid. Een hele prestatie waar we met z’n allen trots op mogen zijn. Personeelsdirecteur Hildegard Hermans is erg blij met het opnieuw behalen van deze titel: "Het UZA heeft deze erkenning gekregen voor haar goed uitgebalanceerd HR-beleid. De recentelijk verworven JCI-accreditatie, heeft er zeker toe geleid dat de zorgkwaliteit die onze medewerkers dagelijks leveren, beter opgevolgd, gemonitord en verder ontwikkeld wordt. Dit is opnieuw een pluim voor alle geëngageerde UZA-medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze patiënten."

Eén ding staat vast: aan de aantrekkingskracht van het UZA valt niet te weerstaan. Tijd dus om te ontdekken wat jou aantrekt in het UZA!

Surf direct naar onze vacatures of lees de verhalen van onze medewerkers, of bekijk het filmpje 'Werken in het UZA', dat de prijs won voor 'Beste interne communicatiefilm' op het Festival van de Bedrijfsfilm.

UZA trekt aan is de jobsite van het © Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem

LGBT Health also encourages further research and increased funding buy viagra caps online addarol https://www.levitradosageus24.com/ in this critical but currently underserved domain.